Position | Postdoctoral researcher
Email | miguel.martin@uib.es

PUBLICATIONS

2025

C. Muntaner, A. Nadal, M. Martín, Y. González. Automatic deep learning-based pipeline for Mediterranean fish segmentation. In Frontiers in Marine Science, Frontiers , Fabio Fiorentino, vol. 12 - 2025, March, 2025.

2024

F. Bonin-Font, A. Martorell, B. M. Nordfeldt-Fiol, C. Muntaner, M. Martín, Y. González, G. Oliver. Measuring the temporal evolution of seagrass Posidonia oceanica coverage using autonomous marine robots and Deep Learning. In Estuarine, Coastal and Shelf Science, List of complete authors: Francisco Bonin-Font, Antoni Martorell-Torres, Miguel Martin Abadal, Caterina Muntaner-González , Bo Miquel Nordfeldt-Fiol, Yolanda González-Cid , Gabriel Oliver-Codina , Julia Máñez-Crespo , Xesca Reynés , Laura Pereda , Gema Hernan , Fiona Tomás, Elsevier, vol. 312, no. 109029, November, 2024.

2023

2022

2021

E. Guerrero, F. Bonin-Font, G. Oliver, Y. González, M. Martín. Sparse Gaussian Process for Online Seagrass Semantic Mapping. In Expert Systems with Applications, Elsevier, vol. 170, pp. 114478, May, 2021.

2020

M. Martín, Y. González, A. Ruiz, H. Hinz. The Application of Deep Learning in Marine Sciences. In Book: Deep Learning: Algorithms and Applications, Springer, pp. 193-230, 2020.

H. Hinz, A. Ruiz, M. Martín, Y. González. Jellytoring: a global tool in the making. In The Marine Biologist magazin, Marine Biological Association, no. 15, 2020.

2019

M. Martín, Y. González. Cloud Type Distinction Based on CNN: An Aid for Short-Term Weather Forecast. In Frontiers in Artificial Intelligence and Applications. Artificial Intelligence Research and Development, IOS Press, vol. 319, pp. 152 - 159, 2019.

2018

M. Martín, A. Ruiz, C. Jennings, Y. González, H. Hinz. Jellyfish object detection.


G. Oliver, Y. González, A. Martorell, E. Guerrero, M. Martín, F. Tomàs, J. Máñez, L. Antich, R. Jiménez. Marine Robots for IAS Control.


Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies